Vykošťovací nůž z damaškové oceli SaKuRo G10 14 cm
Skladem
Vykošťovací nůž z damaškové oceli SaKuRo G10 14 cm kombinuje ostří a rukojeť G10, nabízí ostrost a pohodlí pro precizní přípravu masa.
Zobrazeny 3 výsledkySeřazeno podle oblíbenosti
Skladem
Vykošťovací nůž z damaškové oceli SaKuRo G10 14 cm kombinuje ostří a rukojeť G10, nabízí ostrost a pohodlí pro precizní přípravu masa.
Skladem
Garasuki nůž z japonské oceli SaKuRo Ciricote 14 cm, je ideální na vykosťování a precizní zpracování drůbeže.
Skladem
Steakový nůž z německé oceli SaKuRo Olive 14 cm kombinuje čepel s olivovým dřevem, nabízí ostrost, odolnost a pohodlí při krájení steaků.
End of content
End of content
Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti.