Šéfkuchařský nůž z damaškové oceli S35VN Inferno SaKuRo 20,3 cm
Skladem
Profesionální šéfkuchařský nůž z damaškové oceli S35VN s tvrdostí 62 HRC. 67 vrstev, úhel broušení 12°, luxusní červená karbonová rukojeť. Ostrost, odolnost a elegance v jednom.
Zobrazeno 17. – 23. z 23 výsledkůSeřazeno podle oblíbenosti
Skladem
Profesionální šéfkuchařský nůž z damaškové oceli S35VN s tvrdostí 62 HRC. 67 vrstev, úhel broušení 12°, luxusní červená karbonová rukojeť. Ostrost, odolnost a elegance v jednom.
Skladem
Steakový nůž z německé oceli SaKuRo Olive 14 cm kombinuje čepel s olivovým dřevem, nabízí ostrost, odolnost a pohodlí při krájení steaků.
Skladem
Sushi nůž z damaškové oceli SaKuRo Sashimi Sakimaru 23,8 cm kombinuje preciznost s elegancí, ideální pro přípravu sushi a sashimi.
Vyprodáno
Sushi nůž z nerezové oceli SaKuRo Buffalo 27 cm s ebenovou a buvolí rukojetí nabízí ostrost a moderní design pro dokonalé japonské pokrmy.
Skladem
Sushi nůž z damaškové oceli SaKuro Sashimi Sakimaru 26,9 cm zajišťuje precizní práci a bezprostřední ostrost. Nůž je ideální pro sushi i sashimi.
Vyprodáno
Sushi nůž z nerezové oceli SaKuRo Palisandr 27 cm nabízí výjimečnou ostrost a eleganci pro perfektní přípravu sushi a sashimi.
Vyprodáno
Sekáček z nerezové oceli SaKuRo Pakka-B 17,8 cm kombinuje odolnost ostří s dřevěnou rukojetí, ideální pro krájení větších kusů masa a kostí.
End of content
End of content
Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti.