Vykošťovací kuchyňský nůž z damaškové oceli SaKuRo Blue 15,2 cm
Vyprodáno
Vykošťovací nůž z damaškové oceli SaKuRo Blue 15,2 cm nabízí preciznost, ostrost a komfort při přípravě masa a filetování ryb.
Zobrazeno 5 výsledkůSeřazeno podle oblíbenosti
Vyprodáno
Vykošťovací nůž z damaškové oceli SaKuRo Blue 15,2 cm nabízí preciznost, ostrost a komfort při přípravě masa a filetování ryb.
Skladem
Vykošťovací nůž z nerezové oceli SaKuRo Pakka-B 15,2 cm kombinuje odolnou čepel a ergonomickou rukojeť, ideální pro precizní přípravu ryb.
Skladem
Vykošťovací nůž z damaškové oceli SaKuRo G10 14 cm kombinuje ostří a rukojeť G10, nabízí ostrost a pohodlí pro precizní přípravu masa.
Skladem
Vykošťovací nůž Hanzo Black DE SaKuRo 19 cm – prodloužená čepel z německé oceli 1.4116 pro profesionální vykosťování a přesné ořezávání masa. Stabilní rukojeť z pakka dřeva. Výběr pro náročné.
Skladem
Vykošťovací nůž Hanzo Black DE SaKuRo – ostrá 14cm čepel z německé oceli 1.4116, perfektní na maso, ryby i drůbež. Flexibilní, přesný, elegantní. Ideální pro každodenní kuchyňskou preciznost.
End of content
End of content
Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti.